Велика обробна дошка на кухні це завжди величезне поле для кулінарних експериментів. Скільки всього можна зробити на великій обробній дошці. Перше й основне - вимісити тісто (заради чого здебільшого і купують великі дошки). Але це далеко не все. На великій обробній дошці можна обробити і нарізати великий шматок м'яса, обробити велику рибу, нашаткувати капусту для тушкування або закваски, нарізати одразу кілька видів овочів, що важливо, наприклад, під час приготування борщу. Інакше кажучи, функціональність великої обробної дошки обмежується тільки навичками і фантазією того, хто з нею готує.
Обробна дошка з бортиками KELA Kiana великого розміру (53х46 см), виготовлена зі стебел бамбука, що надає їй жорсткість і зносостійкість при 100% екологічності. Дошка KELA Kiana двостороння, одна її сторона гладка, на ній зручно місити тісто і шинкувати капусту, інша сторона з жолобком для стікання рідини - підходить для оброблення м'яса, риби, нарізки овочів. Але головна функціональна особливість обробної дошки KELA Kiana - це високий бортик, завдяки якому дошка фіксується за край край столу і не ковзає по стільниці.
Дошка для тесту
Бортики
53 х 46 х 2 см
Дошка для нарізання
Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера