odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мірна ложка KELA Rondo, 17,5 см (19220)

Код:732564
Немає в наявності
Мірна ложка KELA Rondo, 17,5 см (19220) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Rondo

У світі кулінарії, де майстерність та інструменти відіграють важливу роль, мірна ложка KELA Rondo вирізняється своєю універсальністю та елегантним. дизайн. Виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, ця ложка стане вашим надійним помічником при приготуванні різноманітних страв. З її допомогою ви зможете не тільки точно вимірювати вершкове масло, але й легко формувати ідеальні кульки з найрізноманітніших інгредієнтів, будь то м'яка масляна маса або навіть соковиті кульки дині.

Унікальна можливість

Цієї ложки розкривається при роботі з динею або гарбузом. Завдяки вишуканому дизайну інструменту, ви зможете швидко та без зусиль відокремити м'якуш від шкірки, заощаджуючи час і зберігаючи інтегритет ваших інгредієнтів. Довжина ложки, 17,5 см, забезпечує комфортне використання, а міцні матеріали роблять її ідеальним вибором для довготривалого використання.

KELA Rondo

Легкість та задоволення

Стиль, функціональність та легкість догляду поєднуються в цій мірній ложці KELA Rondo, надаючи вам можливість виявити своє кулінарне. майстерність з легкістю та задоволенням. Дозвольте цьому вишуканому інструменту стати невід'ємною частиною вашої кухні, приносячи до неї вишуканість та практичність.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Матеріал ручки
Матеріал основної частини
Колір

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

17,5 см

Комплектація

Мірна ложка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера