odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол Uniq Yorker Kanvas - Velvet Mist (Grey) для iPad 10.2

Код:660147
Немає в наявності
Чохол Uniq Yorker Kanvas - Velvet Mist (Grey) для iPad 10.2 фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Колір
Beige фото
Black фото
Grey фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше можливостей

Зробіть використання свого планшета більш комфортним та безпечним з Uniq Yorker Kanvas. Цей стильний та ергономічний чохол призначений спеціально для Apple iPad 10.2, враховуючи всі особливості їх конструкції. Аксесуар не лише забезпечує надійний хват і захищає мобільний пристрій від механічних пошкоджень, а й виконує функцію підставки з регулюванням кута нахилу.

 

Особливості:

  • Спеціально для Apple iPad 10.2
  • Захист планшета від забруднень, подряпин та сколів
  • Функція підставки з регулюванням кута нахилу
  • Автоматичне блокування і розблокування пристрою
  • Приємне на дотик тканинне оздоблення
  • Вільний доступ до камери, кнопок та роз'ємів
 

Захист з усіх боків

Чохол виконаний з міцного пластику і оснащений м'якою обкладинкою, а тому закриває пристрій з усіх боків. Він стане ефективним захистом планшета від забруднень, подряпин, потертостей та інших механічних пошкоджень. А міцна фіксація унеможливлює випадкове падіння гаджета в процесі експлуатації.

 

Зручний перегляд

Аксесуар пропонує більше, ніж просто захист мобільного пристрою. Він отримав оригінальну кришку-трансформер, яка складається за принципом оригамі. Вона перетворює чохол на повноцінну підставку для встановлення планшета у книжковій та альбомній орієнтації під різними кутами. Це дозволяє з комфортом спілкуватися і переглядати контент, встановивши гаджет на столі або іншій рівній поверхні.

 

Тканинне оздоблення

Ще одна приємна фішка Uniq Yorker Kanvas – оздоблення передньої кришки високоякісною тканиною. Таке рішення забезпечує надійний хват навіть у саму спекотну погоду, щоб ви не впустили цінний гаджет під час використання або транспортування. Крім того, завдяки тканинному оздобленню Uniq Yorker Kanvas приємний на дотик і стильно виглядає.

 

Повний контроль

Використовуйте можливості вашого планшета на повну з Uniq Yorker Kanvas. У цьому чохлі передбачені прорізи для вільного доступу до камери, кнопок керування та роз'ємів. Також у кришку вбудовані магніти, завдяки яким мобільний пристрій автоматично блокує екран при її закриванні і розблоковує при відкриванні.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність

Бренд планшета
Модель планшета

Додаткова інформація

Матеріал
Колір
Особливості

Захист планшета від забруднень, подряпин і сколів; Функція підставки з регулюванням кута нахилу; Автоматичне блокування і розблокування пристрою; Приємна на дотик тканинна обробка; Вільний доступ до камери, кнопок і роз'ємів

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чохол Uniq Yorker Kanvas - Velvet Mist (Grey) для iPad 10.2