odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гриль Severin RG 2686

Код:661225
Немає в наявності
Гриль Severin RG 2686 фото
Гриль Severin RG 2686 фото
Гриль Severin RG 2686 фото
cashback iconКешбек 10 ₴
1 029

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Маестро кулінарії

Любите кулінарні експерименти та здорове харчування? Вашим універсальним помічником на кухні стане Severin RG 2686 – електричний гриль потужністю у 600 Вт. У ньому передбачено декілька видів робочих поверхонь, що дозволяє готувати найрізноманітніші страви. А продумана конструкція пристрою робить його використання комфортним та безпечним.

Особливості:

  • Знімна поверхня розміром 21 x 21 см
  • 4 сковорідки для порційного запікання
  • Антипригарне покриття гриль-панелі
  • Потужність пристрою – 600 Вт
  • Безпечні термоізольовані ручки

Різноманіття страв

Готуйте в домашніх умовах смачно та швидко. У верхній частині пристрою розташована ребриста гриль-панель з антипригарним покриттям, за допомогою якої можна смажити апетитні стейки, домашні ковбаски та рибу. Знизу ж передбачені 4 порційні сковорідки, призначені для запікання під сиром м'яса, овочів або інших продуктів.

Турбота про здоров'я

Переваги Severin RG 2686 оцінять прихильники здорового харчування та охочі скинути зайві кілограми. А все завдяки тому, що гриль дозволяє готувати без додавання олії та будь-яких інших жирів, роблячи страви менш калорійними. При цьому у продуктах краще зберігаються вітаміни та інші корисні речовини.

Зручно та безпечно

Крім можливості готувати без жирів, антипригарне покриття гриль-панелі спрощує її очищення. Крім того, всі робочі поверхні пристрою знімні, щоб ви могли промити їх під проточною водою з неагресивними мийними засобами. Також Severin RG 2686 може похизуватися термоізольованими ручками, що запобігає випадковим опікам в процесі експлуатації.

Німецька якість

Обирайте довговічну кухонну техніку, щоб уникнути неприємних сюрпризів. Гриль створений компанією Severin – провідним німецьким виробником побутової електроніки, який завоював популярність на європейському ринку завдяки високій якості своєї продукції. А термостійкий пластик гарантує пожежну безпеку пристрою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Потужність
Робоча поверхня
Покриття робочої поверхні
Розміри робочої поверхні

21 x 21 см

Вид
Додаткова інформація

Вмикання/вимикання з індикатором керування; Час нагрівання до робочої температури 10 хв; 4 міні-каструлі з антипригарним покриттям; Теплоізольовані ручки на міні каструлі

Експлуатація

Тип управління

Механічне

Оснащення
Положення пластин
Тип установки

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу
Габарити (ВхШхГ)

22 x 26,2 x 12,6 см

Вага
Вага в упаковці

1,66 кг

Комплектація

Гриль; 4 міні каструлі; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера