odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Liebherr CBNsfd 5723

Код:711991
Немає в наявності
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
Холодильник Liebherr CBNsfd 5723 фото
cashback iconКешбек 532 ₴
53 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

NoFrost

Відкриваючи морозильне відділення, ви хочете бачити заморожені продукти, а не лід чи іній. NoFrost захищає морозильну камеру від небажаного зледеніння, що витрачає багато енергії і часом коштує досить дорого. NoFrost означає: жодного більше стомлюючого та тривалого розморожування морозильного відділення, більше часу для інших справ – та економія грошей.

Функція для зберігання овочів та фруктів Fruit & Vegetable-Safe

Хрумкий салат або полуниця: найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими: контейнери BioFresh. У контейнері для овочів та фруктів Fruit & Vegetable-Safe температура близько 0 °C. У поєднанні з вологістю, що постійно переважає в ньому, завдяки щільному закриття, невпаковані фрукти і овочі почуваються тут особливо добре. Вам не потрібно нічого налаштовувати.

DrySafe

Бажаєте, щоб ніжне філе телятини чи свіже молоко залишалося свіжими якнайдовше? Контейнери BioFresh допоможуть вам: температура в контейнері DrySafe близька до 0 °C – ідеальні умови для зберігання навіть найчутливіших продуктів. І найкраще: все ідеально налаштоване на заводі для негайного використання – для збереження свіжості якнайдовше.

DuoCooling

Завдяки двом повністю роздільним контурам охолодження DuoCooling забезпечує відсутність повітрообміну між холодильним та морозильним відділеннями. Продукти харчування не засихають, а запах не передається. А це означає: менше викидати, рідше ходити за покупками, більше заощаджувати та отримувати задоволення.

Сенсорный экран

Реальність дотику: сенсорний екран дозволяє легко та інтуїтивно керувати вашим пристроєм Liebherr. Усі функції наочно розташовані на екрані. Легким торканням пальця можна легко вибрати функції або перевірити поточну температуру холодильника.

EasyTwist-Ice

І в спекотний літній день, і для гостей: технологія EasyTwist-Ice дозволяє швидко та без зусиль приготувати та завжди мати запас кубиків льоду – навіть без стаціонарного підключення до джерела водопостачання. Просто налийте воду в резервуар, дайте їй замерзнути, одним поворотом відокремте готові кубики льоду – і можна подавати прохолодні напої. Система EasyTwist-Ice гарантує високий рівень гігієни та проста в очищенні.

Вбудована ручка

Особлива та функціональна: завдяки вертикальній, суцільній та ергономічній утопленій ручці пристрій можна легко відкрити. Крім того, сучасний та пуристичний дизайн ідеально впишеться у вашу кухню без ручок.

Система PowerCooling

Хочете бути впевнені, що холод майже рівномірно розподілений за вашим холодильним апаратом? За це відповідає система PowerCooling: такий потужний, як і тихий вентилятор ефективно розподіляє холодне повітря по всій холодильній камері.

Світлодіодне стельове освітлення

Світлодіодне стельове освітлення висвітлює внутрішній простір зверху для гарного огляду продуктів. Додаткова світла пляма: світлодіоди розташовані перед скляними панелями, тому навіть повний холодильник освітлюється добре.

Відділення у двері

Вам потрібне місце для зберігання напоїв або продуктів? А ще хочете легко дістатися до них? Регульовані по висоті відділення у двері забезпечують вам і те, й інше – завдяки полицям із безпечного скла та рейлінгам із нержавіючої сталі. А пересувний та знімний тримач для пляшок забезпечує надійне встановлення пляшок.

Скляні панелі з декоративними планками з покриттям під нержавіючу сталь

Суворий, яскравий і привабливий – таке враження чекає на Вас при кожному відкритті Вашого Liebherr. Це забезпечується, зокрема, прозорими скляними полицями із безпечного скла. Ви зможете їх швидко та легко відрегулювати по висоті одним рухом руки. Обрамлення полиць під сталь нержавіючу завершує привабливий зовнішній вигляд.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Загальний об'єм
Функції

Сигналізація відкритих дверей

Захист від дітей

Перевішувальні двері

Регульована температура морозильної камери

SuperCool: інтенсивне охолодження

Світлодіодне стельове освітлення

DuoCooling

VarioSpace

FrostSafe

SuperFrost

BioFresh

Спосіб установки
Додаткова інформація

Камера свіжості: BioFresh

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Тип компресора
Кількість компресорів

1

Дисплей

Є

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

Автоматичне

Дверні корзини

3 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

94 л

Система охолодження морозильної камери

No Frost

Потужність заморожування
Кількість відділень

3

Система розморожування морозильної камери

Автоматичне

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

201,5 х 59,7 х 67,5 см

Висота
Ширина
Глибина
Вага

77,4 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера