odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Холодильник Liebherr XRFbd 5220

Код:711994
Немає в наявності
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
Холодильник Liebherr XRFbd 5220 фото
cashback iconКешбек 1 039 ₴
103 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

NoFrost

Відкриваючи морозильне відділення, ви хочете бачити заморожені продукти, а не лід чи іній. NoFrost захищає морозильну камеру від небажаного зледеніння, що витрачає багато енергії і часом коштує досить дорого. NoFrost означає: жодного більше стомлюючого та тривалого розморожування морозильного відділення, більше часу для інших справ – та економія грошей.

EasyFresh

Контейнер EasyFresh гарантує свіжість продуктів у вашому домі як на ринку. Незапаковані фрукти, овочі чи плоди: тут зберігається оптимально. Завдяки щільному закриття контейнера під впливом продуктів у ньому підвищується вологість повітря. Таким чином, продукти залишаються свіжими довгий час.

BlackSteel

BlackSteel – це дуже ефектна та винятково приваблива чорна нержавіюча сталь. Вона має унікальну поверхню із глибоким шліфом, отриманим поперечним шліфуванням. Декоративне оздоблення SmartSteel відрізняється глибоким малюнком, який не тільки надає особливої елегантності пристрою, але й добре приховує відбитки пальців. Крім того, така поверхня стійка до подряпин і проста у догляді.

Сенсорний екран

Реальність дотику: сенсорний екран дозволяє легко та інтуїтивно керувати вашим пристроєм Liebherr. Усі функції наочно розташовані на екрані. Легким торканням пальця можна легко вибрати функції або перевірити поточну температуру холодильника.

Вбудована ручка

Особлива та функціональна: завдяки вертикальній, суцільній та ергономічній утопленій ручці пристрій можна легко відкрити. Крім того, сучасний та пуристичний дизайн ідеально впишеться у вашу кухню без ручок.

Світлодіодне стельове освітлення

Світлодіодне стельове освітлення висвітлює внутрішній простір зверху для гарного огляду продуктів. Додаткова світла пляма: світлодіоди розташовані перед скляними панелями, тому навіть повний холодильник освітлюється добре.

SpaceBox

У Liebherr ви розмістите навіть дуже великі продукти: тому що індичці розміру XL або багатоярусному торту-мороженому потрібно просто більше місця. Для таких випадків у вашому Liebherr є SpaceBox: завдяки великій висоті 250 мм він пропонує багато додаткового місця навіть для заморожених продуктів великого розміру. І це допоможе вам у гнучкому зберіганні запасів.

VarioSafe

Склянки з йогуртом, скляні баночки з джемом чи тюбики – вам потрібно легко доступне для таких невеликих продуктів? У вашому Liebherr він є: VarioSafe. Воно не тільки створює порядок, а й легко змінюється. Просто помістіть двоступінчастий, регульований по висоті VarioSafe у холодильнику там, де він вам найбільше підходить.

Висувна шухляда зі зручною функцією нахилу

Найвища висувна скринька в морозильній камері часто буває загадковим місцем, тому що просто немає можливості зазирнути всередину. Висувний ящик, що нахиляється, вирішує цю проблему при відкритті завдяки невеликому нахилу вниз: так у вас завжди забезпечується повний огляд. Так легше класти та діставати заморожені продукти. А завдяки обмежувачу висування ящик не випаде.

SuperFrost

Бажаєте заморозити свіжі продукти з дбайливим збереженням вітамінів? Просто активуйте SuperFrost – і морозильне відділення збільшить холодопродуктивність. Так температура залишиться постійною, коли ви закладаєте незаморожені продукти. SuperFrost одночасно заощаджує енергію: якщо ви не відключите функцію вручну, вона відключиться автоматично через 65 годин.

Блокування екрану

Екран, що світиться, – це магніт для дитячих рук, і ваш Liebherr знає це. Ось для чого існує блокування екрану: воно надійно запобігає ненавмисній зміні налаштувань вашого холодильника. Звичайно, ви також можете просто вимкнути блокування екрану.

HolidayMode

Ви їдете? Тоді відправте свій Liebherr на канікули: у режимі HolidayMode вентилятор і SuperCool вимкнені, а ваш холодильник регулює температуру до +15 °C. Це заощадить електроенергію і, незважаючи на це, запобігатиме появі неприємних запахів.

Фільтр FreshAir з активованим вугіллям

Запах деяких продуктів іноді мало приємний. Але для вашого Liebherr це не проблема: завдяки фільтру FreshAir з активованим вугіллям повітря у внутрішньому просторі свіже завжди. Фільтр розташований безпосередньо в місці проходження повітряного потоку в корпусі вентилятора та значною мірою нейтралізує запахи. Індикація на дисплеї нагадає вам про необхідність заміни фільтра.

VarioSpace

Хочете надійно зберегти велике торт-морозиво до літньої вечірки? Для морозильної камери Liebherr це не проблема: вона знає, що іноді потрібно просто більше місця. Завдяки системі VarioSpace можна просто вийняти окремі висувні контейнери морозильного відділення та скляні полиці під ними: ось вам і дуже високий простір для зберігання!

Характеристики

Основні характеристики

Тип управління
Тип холодильника
Загальний об'єм
Функції

Режим "Відпустка"

Сигналізація відкритих дверей

Захист від дітей

Iндикація температури

SuperCool: інтенсивне охолодження

Світлодіодне стельове освітлення

VarioSpace

FrostSafe

SuperFrost

Попереджувальний сигнал несправності

Вугільний фільтр

BioCool

NoFrost

SmartSteel

VarioSafe

SmartFrost

FrostControl

Додаткова інформація

Час автономної роботи, год: 14; Кількість температурних зон: 2; Індикація температури у холодильній камері: Внутрішня цифрова; Індикація температури у морозильній камері: Внутрішня цифрова; Можливість On/Off холодильної камери; Можливість On/Off морозильної камери; Можливість окремо регулювати температуру в морозильній камері

Додаткові характеристики

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання
Кліматичний клас

SN-T

Рівень шуму
Кількість компресорів

2

Дисплей

Є

Холодильне відділення

Об'єм холодильної камери
Система охолодження холодильної камери
Система розморожування холодильної камери

Автоматичне

Дверні корзини

4 шт

Полка для пляшок

У дверях

Морозильне відділення

Розташування морозильної камери
Об'єм морозильної камери

271 л

Система охолодження морозильної камери

Динамічна

Потужність заморожування
Кількість відділень

7

Система розморожування морозильної камери

Автоматичне

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

185,5 х 59,7 х 67,5 см (x2)

Висота
Ширина
Глибина

67,5 см

Вага

138,1 кг

Колір корпусу
Комплектація

Холодильник; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера