odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Клавiатура HP OMEN Encoder CHERRY MX (Black) 6YW75AA

Код:689127
Є в наявності
Клавiатура HP OMEN Encoder CHERRY MX (Black) 6YW75AA фото
Клавiатура HP OMEN Encoder CHERRY MX (Black) 6YW75AA фото
Клавiатура HP OMEN Encoder CHERRY MX (Black) 6YW75AA фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Клавіатура HP OMEN Encoder CHERRY MX (Black) 6YW75AA

Керуйте бездоганною симфонією натискань клавіш з механічною клавіатурою HP OMEN Encoder, спеціально створеною для вимогливих користувачів. Надійні перемикачі CHERRY MX із захистом від фантомних натискань та надшвидким відгуком забезпечують маневреність, необхідну для випередження конкурентів в іграх, а також комфортну роботу з великими обсягами тексту. А широкі можливості налаштування у програмному забезпеченні OMEN Command Center роблять OMEN Encoder справді універсальною зброєю у ваших руках.

 

Особливості:

  • Механічні перемикачі Cherry MX Brown
  • Захист від фантомних натискань
  • Точне розпізнавання одночасних натискань із N-Key-Rollover
  • Налаштування підсвічування та макросів за допомогою програмного забезпечення OMEN Command Center
  • Одноколірне червоне підсвічування клавіш
  • Виділений блок WASD з білим підсвічуванням
  • Підключення через USB
  • Регульований нахил
  • Протиковзкі вставки
  • Кабель у захисному обплетенні
 

Механічні перемикачі CHERRY MX

У цій моделі використовуються надійні механічні перемикачі CHERRY MX Brown, які характеризуються безшумною роботою та помітним зворотним зв'язком. Вони ідеально підходять геймерам, для яких точність важливіша за швидкість, і користувачам, які віддають перевагу чіткій тактильній віддачі. Особливо їх оцінять ті, хто багато працює з текстом.

 

Точність кожного натискання

Оскільки клавіатура орієнтована на ігровий сектор, OMEN Encoder гарантує максимально можливу точність введення. Трохт увігнуті ковпачки клавіш забезпечують хороше захоплення пальців, запобігають випадковому зісковзуванню і підвищують точність набору тексту. А функція N-Key-Rollover подбає про те, щоб кожне ваше натискання розпізнавалася правильно, незалежно від того, скільки клавіш активовано одночасно. В результаті навіть складні дії в динамічних іграх не стануть для вас проблемою.

 

Функціональне підсвічування

Запобігайте промахам і чітко визначайте кожну клавішу навіть у темряві завдяки яскравому підсвічуванню. Більшість клавіш зроблені чорними і мають червоне світлодіодне підсвічування, а клавіші WASD – червоні та мають білі світлодіоди. Це забезпечує відмінну читаність та створює особливий візуальний ефект, що допомагає з одного погляду відрізняти «ігрові» клавіші від інших.

 

Розширені можливості персоналізації

Легко керуйте будь-якими функціями цієї клавіатури за допомогою OMEN Command Center. Це програмне забезпечення дає можливість настроювати параметри підсвічування, такі як яскравість або динамічні світлові ефекти, які роблять HP OMEN Encoder по-справжньому привабливим аксесуаром. А також дозволяє запрограмувати макроси, активувати або деактивувати статичне освітлення кожної окремої клавіші, що особливо корисно для виділення тільки тих клавіш, які найчастіше використовуються у конкретній грі.

 

Змагайтеся з комфортом

Двоступінчасті регульовані ніжки дозволяють настроювати кут нахилу клавіатури відповідно до особистих уподобань користувача. У той час як гумове покриття на нижньому передньому краї і ніжках забезпечує надійне зчеплення навіть з гладкими поверхнями. Щоб випадкові рухи не завадили вам під час гри чи роботи.

 

Плетений захист

Клавіатура підключається до ПК за допомогою USB-кабелю довжиною 1,80 м, чого більш ніж достатньо для того, щоб розташувати її у будь-якому місці вашого столу. А тканинне обплетення збільшує його довговічність і зводить до мінімуму перекручування кабелю.

Характеристики

Основні характеристики

Тип підключення
Призначення

Для ПК

Застосування
Інтерфейси
Розкладка
Сумісність

Windows

Особливості

Матеріал корпусу: Пластик

Тип перемикачів: механічні Cherry MX Brown

Anti-Ghosting

Конструкція

Вологостійкість

Ні

Підсвітка символів

Так

Безшумне введення

Ні

Конструкція клавіш
Підставка для рук

Ні

Живлення

Джерело живлення

Фізичні характеристики

Колір
Вага

900 г

Габарити (ВхШхГ)

145,5 x 445 x 38 мм

Комплектація

Гарантія

Інструкція

Клавіатура

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера