odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Лопатка силіконова KELA Tom, 6x29 см, сірий (12588)

Код:732577
Немає в наявності
Лопатка силіконова KELA Tom, 6x29 см, сірий (12588) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
279

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Tom

Лопатка силіконова KELA Tom стане незамінним інструментом на вашій кухні, приносячи в процес приготування справжнє задоволення. Її унікальні характеристики роблять її ідеальним вибором для безлічі завдань, починаючи від приготування тіста і закінчуючи нанесенням кремів та начинок. Гнучкість і пружність силіконової лопатки дозволяють їй м'яко пристосовуватися до форми будь-якого посуду, досягаючи кожного куточка чаші або каструлі.

Поверхня

Особливу увагу слід приділити безпеці кухонних поверхонь, і в цьому сенсі лопатка KELA Tom – справжній рятівник. Силіконовий матеріал дбайливо поводиться з чутливими поверхнями, гарантуючи, що при використанні не з'являться небажані подряпини. До того ж, зручна ручка з вушком для підвішування забезпечує легкість у зберіганні та економію місця у вашій кухні.

KELA Tom

Функціональність

Ця лопатка не тільки ефективна, а й легко піддається догляду. Можливість використання в посудомийній машині робить її очищення максимально простий та швидкий. Розміри лопатки – 29 х 6 см, а стильний сірий колір додає їй елегантності, підкреслюючи її функціональність та стаючи яскравим акцентом на вашій кухні.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Лопатка

Матеріал робочої частини

Силікон

Матеріал ручки

Силікон

Колір

Сірий

Кількість предметів

1

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

29 х 6 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Лопатка силіконова KELA Tom, 6x29 см, сірий (12588)