odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП лазерний Xerox B215 з Wi-Fi (B215V_DNI)

Код:674302
Немає в наявності
БФП лазерний Xerox B215 з Wi-Fi (B215V_DNI) фото
БФП лазерний Xerox B215 з Wi-Fi (B215V_DNI) фото
БФП лазерний Xerox B215 з Wi-Fi (B215V_DNI) фото
cashback iconКешбек 110 ₴
11 005

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зробіть роботу з документацією ще простішою з компактним лазерним БФП Xerox B215. Цей апарат виконує функції принтера, сканера, копіра та факсу, відрізняється високою надійністю, продуктивністю до 30 000 сторінок на місяць та чудовою якістю друку. А наявність Wi-Fi модуля дозволяє роздруковувати файли не лише з комп'ютерів, а й будь-яких мобільних пристроїв. Що ще більше розширює можливості користувачів. Цей БФП стане корисним помічником в офісі і стане у пригоді всім, кому необхідно друкувати у значних обсягах або вести великий документообіг.

Все необхідне в одному пристрої

Xerox B215 – це універсальний помічник, який об'єднує у собі функції друку, копіювання, сканування та факсимільного зв'язку, що забезпечує власнику гнучкі можливості для роботи з документами. За допомогою цього БФП ви можете виконувати всі звичні операції, такі як роздруківки договорів, копіювання (в тому числі і двостороннє) документів та ін. Сканувальний модуль з високою роздільною здатністю 1200×1200 dpi дозволяє отримувати чіткі зображення, які потім можна зберігати у форматах PDF, JPEG, TIFF та надсилати через мережу на комп'ютер, електронну пошту, USB-накопичувач. А вбудований факс-модем дає можливість надсилати/отримувати факси та переадресовувати прийняті документи прямо на комп'ютер.

Працює швидко та якісно

Одна з основних переваг цієї моделі – висока продуктивність. Вона здатна друкувати у форматі А4 зі швидкістю 30 сторінок за хвилину і може забезпечити до 30 000 відбитків на місяць. При цьому якість готової документації завжди залишається на висоті – текст та лінії чіткі, зображення детальні.

Практичне рішення

Виконуйте поточні завдання ще швидше. БФП оснащений двома лотками – для ручного та автоматичного подавання паперу – і вміє друкувати на двох сторонах, самостійно перевертаючи сторінки. Що особливо зручно при великих обсягах друку.

Зручність бездротового друку

Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi надсилати завдання на друк можна не лише з комп'ютерів та ноутбуків, а і зі смартфонів або планшетів. Або роздруковувати документи безпосередньо з хмарного сховища. Для цього в апараті передбачена підтримка Xerox Print Service для Android, Apple AirPrint, Google Cloud Print та Mopria.

Віддалене керування

Спеціальний мобільний додаток Xerox Workplace ще більше полегшить вам взаємодію між БФП та мобільними гаджетами. Він дозволяє надсилати файли на друк, запускати сканування і переглядати статус поточного завдання прямісінько зі смартфона. Тобто вам не потрібно буде підходити до принтера, щоб проконтролювати його роботу.

Інформативний та зрозумілий у використанні екран

Незважаючи на наявність різноманітних функцій, Xerox B215 максимально простий у використанні. Кольоровий сенсорний екран діагоналлю 3,5 дюйма дає можливість налаштовувати всі необхідні параметри буквально в кілька натискань.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Швидкість чорно-білого друку

30 стор/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси
Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Підтримка додатків

Google Cloud Print

AirPrint

Xerox Print Service Plug-ins for Android

Mopria

Ємність лотка

Лоток подачі

251 стор

Лоток прийому

150 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

30000

Ресурс чорного картриджа

1000 стор

Роздільна здатність друку

1200х1200

Друк без комп'ютера

Мобільний пристрій

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Щільність паперу

60-220 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний

Формат сканування

JPG

PDF

TIFF

Роздільна здатність сканера

1200х1200

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 30 стор/хв

Кольорове сканування, стор/хв

Ні

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Стандартний

Кількість копій за цикл

1-99

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Вбудований факс

Так

Підтримувана ОС

Linux

Windows 7

Windows 8

Вага

11,45 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера