odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігровий монітор IPS 27" ASUS XG27AQMR (90LM08K0-B01170)

Код:721983
Є в наявності
Ігровий монітор IPS 27" ASUS XG27AQMR (90LM08K0-B01170) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS XG27AQMR (90LM08K0-B01170) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS XG27AQMR (90LM08K0-B01170) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS XG27AQMR (90LM08K0-B01170) фото
Ігровий монітор IPS 27" ASUS XG27AQMR (90LM08K0-B01170) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 331 ₴
33 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROG STRIX XG27AQMR

ІДЕАЛЬНИЙ БАЛАНС

Розроблений для професійних геймерів та просто захоплених грою ентузіастів, монітор ROG Strix XG27AQMR від ASUS дозволяє успішно конкурувати на полі бою з винятковою чуйністю і плавним зображенням. Цей 27-дюймовий монітор має роздільну здатність WQHD (2560 x 1440), надшвидку частоту оновлення 300 Гц і час відгуку 1 мс (GTG) для чіткого зображення з високою частотою кадрів. Сумісність із G-Sync та технологія FreeSync Premium Pro забезпечують плавний ігровий процес без розривів. У той час як візуальні покращення, такі як Dynamic Shadow Boost, режими GameVisual та гарячі клавіші GamePlus, дають вам перевагу перед конкурентами. А технологія розширеного динамічного діапазону (HDR) з підтримкою DisplayHDR™ 600 у поєднанні з гамою кольорів DCI-P3 забезпечує виняткову контрастність та точність передачі кольорів. Все для того, щоб забезпечити захоплюючий ігровий процес.

Високодеталізовані візуальні ефекти та контраст

Розгляньте кожну деталь на карті і не пропустіть нічого важливого завдяки високій роздільній здатності. Модель ROG Strix XG27AQMR оснащена панеллю WQHD (2560 x 1440), яка забезпечує до 77% більше місця на робочому столі, порівняно зі стандартними дисплеями Full HD (1920 x 1080).

Дисплей ASUS Fast IPS – час відгуку 1 мс (GTG)

Панель нового типу ASUS Fast IPS дозволяє рідкокристалічним елементам дисплея перемикатися вчетверо швидше, ніж у звичайних панелей IPS. Це сприяє покращенню часу відгуку до 1 мс (GtG), завдяки чому ореоли та розмиття в русі практично виключені.

Неймовірно швидка частота оновлення 300 Гц

З надшвидким екраном 300 Гц ви отримаєте напрочуд плавні ігрові візуальні ефекти, що дають вам перевагу в шутерах від першої особи, гонках, стратегіях в реальному часі та спортивних іграх.

Сертифікована сумісність із NVIDIA G-SYNC

Забезпечує плавний ігровий процес без розривів завдяки вмиканню VRR за замовчуванням на відеокартах NVIDIA GeForce GTX 10 серії та NVIDIA GeForce RTX 20 серії.

EXTREME LOW MOTION BLUR SYNC

За допомогою опції ELMB SYNC ви можете одночасно активувати ELMB (технологія екстремально малого розмиття зображення в русі) та адаптивну синхронізацію, усуваючи ореоли та розриви для чіткого зображення та високої частоти кадрів під час гри.

Точна та широка палітра кольорів

Використана в цьому моніторі матриця забезпечує ширший діапазон кольорів з 97% відповідністю кінематографічному стандарту DCI-P3 та 120% покриттям кольорової гами sRGB. Крім цього, для забезпечення точності передачі кольору всі монітори попередньо відкалібровані на заводі.

Високий динамічний діапазон із підтримкою DisplayHDR™ 600

Технологія HDR підтримує розширений діапазон яскравості, забезпечуючи ширший колірний діапазон та більш високу контрастність, ніж традиційні монітори. Найяскравіші білі та темніші відтінки чорного підкреслюють деталі, як ніколи раніше. Крім того, монітор може досягати пікової яскравості 600 ніт, тому відповідає вимогам сертифікації DisplayHDR™ 600.

Мульти HDR-режим

Тепер ви можете вибрати один з декількох режимів HDR, щоб налаштувати продуктивність монітора залежно від поточного сценарію перегляду.

Внутрішньоігрові поліпшення

  • Динамічне посилення тіней. ASUS Dynamic Shadow Boost автоматично очищає темні області гри, не змінюючи інші ділянки, тим самим, покращуючи загальний огляд, а також полегшуючи виявлення ворогів, захованих у темних областях карти.
  • GamePlus. Ексклюзивна інтегрована гаряча клавіша GamePlus від ASUS пропонує внутрішньоігрові покращення, які допоможуть вам отримати більше задоволення від гри. Ця функція розроблена спільно з професійними геймерами та дозволяє їм практикуватися та покращувати свої ігрові навички.
  • GameVisual. Технологія ASUS GameVisual має сім попередньо встановлених режимів відображення для оптимізації візуальних ефектів для різних типів контенту. Доступ до цієї унікальної функції можна отримати за допомогою гарячої клавіші або меню налаштувань на екрані.
  • Без мерехтіння. Технологія Flicker-Free зменшує мерехтіння, щоб звести до мінімуму навантаження на очі та підвищити комфорт під час тривалих ігрових сесій.
  • Технологія Ultra-Low Blue Light. Технологія ASUS Ultra-Low Blue Light зменшує кількість потенційно шкідливого синього світла, що випромінюється дисплеєм. При цьому користувачеві доступні чотири різні налаштування фільтра для керування ступенем приглушення синього світла.

Практичний та ергономічний

ASUS ROG Strix XG27AQMR створений для геймерів та враховує їх потреби. Завдяки наявності сучасних інтерфейсів DisplayPort 1.4 та HDMI (v2.0) він підтримує широкий спектр мультимедійних пристроїв. А його ергономічна підставка забезпечує регулювання нахилу, повороту та висоти, щоб ви могли легко знайти ідеальне положення для перегляду. Дисплей також сумісний із стандартом VESA для настінного монтажу.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів

300 Гц

Ігровий монітор

Так

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Зображення

Час відгуку
Яскравість

350 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1000:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Ні

Сумарна потужність динаміків

Ні

Інтерфейси
Споживання електроенергії

Стандартне: < 23 Вт

Очікування: < 0,5 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

AMD FreeSync

Adaptive Sync

Колірне охоплення: DCI-P3 97%

Колірне охоплення: sRGB 120%

HDR10

NVidia G-Sync

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

509 х 614 х 264 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

367 х 614 х 60 мм

Вага з підставкою

7,31 кг

Вага без підставки

4,37 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера