odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків9
Задати питання

Апарат Су-від AENO SV1

Код:707680
Є в наявності
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
Апарат Су-від AENO SV1 фото
ЦеЗнижки
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-22%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 35 ₴
4 599
3 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Апарат Су-від AENO SV1

Sous-vide (франц. «під вакуумом») — це метод повільного приготування продуктів у вакуумній упаковці при відносно низькій і точно контрольованій температурі.

 
 

Основні переваги:

  • Зберігаються всі вітаміни та мікроелементи
  • Їжа не вийде сухою або пересмаженою
  • Ідеальний спосіб приготування дієтичних та вегетаріанських страв
  • Для створення страв ресторанного рівня не потрібні особливі кулінарні навички

Температура і час приготування

Точне налаштування температури від 20 до 95 °C, з кроком 0,5 °C. Точне налаштування часу з таймером до 100 годин та кроком до 1 хвилини.

Інтуїтивне управління

Зручне сенсорне управління допоможе швидко запустити потрібний режим. Дисплей з підсвічуванням покаже температуру та час, що залишився до кінця приготування.

Ручне управління

Дозволяє створювати власні сценарії приготування, встановлюючи час і температуру.

4 автоматичні програми

Кожна програма – це оптимальне поєднання температури та часу для приготування соковитого і ніжного м’яса, птиці, овочів і фруктів, риби, морепродуктів та багато іншого.

Вакуум

Для приготування методом су-від викорисовуються тільки завакуумовані продукти. Скористайтеся вакууматором AENO, який призначений для автоматичного вакуумування та герметизації харчових продуктів.

 

Як це працює

 

Безпека

Теплоізоляція ручки убезпечить вас від опіків при максимальних робочих температурах Су-від. Є функція автоматичного відключення у разі недостатньої або надмірної кількості води, перегріву та після закінчення автоматичної або ручної програми.

Догляд

Відсутність механічних кнопок значно полегшує догляд за рівною поверхнею.

Рецепти онлайн

Смачні рецепти, які регулярно оновлюються професійним шеф-кухарем.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Потужність
Кількість програм

4

Функціонал

Мультиповар

Підтримка температури

Циркуляція води

Додаткова інформація

Тип нагріву: ТЕН-нагрів; Дисплей LED; Водонепроникність відповідно до IPX 7; Світлова індикація; Звукова індикація; Покриття ручки-soft touch plastic; Мірна шкала на пристрої; Точний електронний контроль температури; Таймер до 99 год 59 хв; Електронна книга рецептів; Підходить практично для всіх термостійких судин; Захист від перегріву; Автовимикання; Ідеально підходить для виготовлення м'яса, риби, овочів; Програми приготування: 1 програма (60 °C/100 хвилин), 2 програма (65 °C/90 хвилин), 3 програма (55 °C/30 хвилин), 4 програма (85 °C/40 хвилин); Регулювання температури приготування; (Мультиповар): 20-95 ℃, з кроком 0.1 ° С; Налаштування: Час, температура

Експлуатація

Управління

Сенсорне

Дисплей

Є

Таймер

Є

Програми приготування

М'ясо

Овочі

Морепродукти

Птах

Риба

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір корпусу
Вага

1 кг

Вага в упаковці

1,19 кг

Габарити (ВхШхГ)

35,1 х 9 х 5,7 см

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

39,2 х 7 х 12,3 см

Комплектація

Апарат Су Вид; Інструкція; Еко-упаковка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Апарат Су-від AENO SV1