odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513

Код:671873
Немає в наявності
Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513 фото
Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513 фото
Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513 фото
Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513 фото
Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513 фото
cashback iconКешбек 16 ₴
1 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Steelseries Rival 3 – це надійна та функціональна ігрова миша, створена з використанням самих передових технологій. Вона оснащена точним оптичним сенсором TrueMove Core та надійними механічними перемикачами, що забезпечують не лише високу чутливість, а і нереальний рівень міцності. А налаштовуване світлодіодне підсвічування робить цей геймерський аксесуар ще ефектнішим.

Особливості:

  • Оптичний ігровий сенсор TrueMove Core з точністю відстеження 1:1
  • Роздільна здатність у межах від 100 до 8 500 CPI
  • Виготовлена з надміцних матеріалів
  • 60 мільйонів натискань механічних перемикачів
  • Ергономічний дизайн та комфорт використання при будь-якому хваті
  • Налаштовуване RGB-підсвічування з 3 незалежними зонами та 16,8 мільйонами кольорів

Точно в ціль

Насолоджуйтесь точністю кожного руху та швидкістю реакції, які забезпечує новий датчик TrueMove Core. Розроблений спеціально для Rival 3, він має точність відстеження 1:1 та діапазон оптичної роздільної здатності від 100 до 8 500 CPI (кількість зчитувань на дюйм), що дозволяє налаштовувати чутливість миші і домагатися кращих результатів у будь-яких іграх.

Вбудована пам'ять

Завдяки вбудованій пам'яті всі налаштування, такі як частота опитування, прив'язка клавіш до команд та значення CPI можуть зберігатися безпосередньо у миші. Це спрощує використання і дозволяє заощадити час на налаштування аксесуара.

Чудова ергономіка

Steelseries Rival 3 зможе задовольнити найвищі вимоги гравців до комфорту. Форма цієї миші дозволяє використовувати як хват пальцями, так і кігтевий, забезпечуючи вам ідеальні умови для довгих та інтенсивних ігрових сесій.

Зроблено на совість

Миша Rival 3 створена спеціально для ігор, а тому здатна витримувати чималі навантаження. Її корпус виготовлений з міцного, високоякісного полімеру, а механічні перемикачі розраховані на 60 мільйонів натискань. Що робить цей аксесуар надійним бойовим товаришем для будь-якого геймера.

Все під вашим контролем

Додайте яскравих барв своєму робочому місцю з 3-зонним RGB-підсвічуванням, яке можна налаштувати на свій смак за допомогою фірмового програмного забезпечення SteelSeries Engine. Воно дає вам цілий арсенал додатків, які роблять налаштування аксесуара простим та інтуїтивно зрозумілим, а також пропонує різні додаткові можливості.

Характеристики

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ігрова миша Steelseries Rival 3 (Black) 62513