odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Інфрачервоний обігрівач UFO 2300 Вт+ ніжка (ALF C/23)

Код:702702
Немає в наявності
Інфрачервоний обігрівач UFO 2300 Вт+ ніжка (ALF C/23) фото
cashback iconКешбек 32 ₴
3 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інфрачервоний обігрівач UFO 2300 Вт+ ніжка (ALF C/23)

Інфрачервоний обігрівач UFO ALF С/23 – дуже ефективний та економічний прилад, який легко впорається із обігрівом приміщення загальною площею до 28 квадратних метрів. Вже через 30 секунд після включення він починає віддавати тепло і абсолютно нешкідливий для здоров'я, оскільки використовує інфрачервоні промені, які гріють так само, як і сонячні. У той час, як вбудований термостат підтримує задану на приладі температуру і не допускає перегріву. Завдяки цьому UFO ALF не тільки забезпечує м'який обігрів будь-яких приміщень, але й пропонує високий рівень комфорту та безпеки. А можливість встановлення на стіну або за допомогою телескопічної ніжки дозволяють розміщувати обігрівач у будь-якому зручному для вас місці.

 

Особливості:

  • Інфрачервона технологія нагрівання
  • Потужність 2300 Вт
  • Рекомендована площа обігріву: 28 м2
  • Не пересушує повітря
  • Термостат та регулятор для контролю потужності нагріву
  • Захист від вологи (IP34) та перегріву
  • Встановлення за допомогою телескопічної ніжки (у комплекті) або кріплення на стіну
 

Гріє, а не сушить

UFO ALF С/23 відноситься до інфрачервоного типу обігрівачів, які використовують новий принцип роботи. Вони гріють не повітря і все довкола, а діють точково – нагрівають предмети у кімнаті, людей тощо. В результаті людина відчуває приємне, м'яке тепло інфрачервоного проміння, а енергія не розсіюється даремно. Такі прилади не сушать і не спалюють повітря, а також споживають на 50% менше електроенергії порівняно з класичними обігрівачами.

 

Постійна температура

Завдяки вбудованому термостату та вбудованому регулятору прилад постійно підтримує задану потужність нагріву. Вам потрібно лише вибрати потрібне налаштування залежно від навколишньої температури, опалювальної площі та ваших уподобань, а далі UFO ALF зробить все сам.

 

Розміщуйте будь-де

Інфрачервоний обігрівач UFO ALF C/23 призначений для обігріву кімнат площею до 28 м2, але за рахунок більш ефективної технології нагрівання він відмінно підійде не тільки для використання у квартирах та закритих приміщеннях, але й на верандах, терасах, відкритих майданчиках ресторанів. Тим більше, що цей обігрівач отримав захист від вологи та пилу за стандартом IP34, а також алюмінієвий корпус, який не іржавіє. Крім того, його можна розміщувати на стіні чи стелі, або просто поставити в кутку завдяки спеціальній ніжці з телескопічною конструкцією, що йде в комплекті з приладом.

 

Надійне рішення

Інфрачервоний обігрівач UFO ALF C/23 – це ще й досить практичний вибір. Він економно витрачає енергію і має термін служби нагрівального елемента близько 6 000 годин. Таким чином, мінімальний термін експлуатації цього прилада становить 2-3 роки, а при дбайливому відношенні навіть більше. До того ж, вибираючи обігрівачі UFO, ви можете бути повністю впевнені в їх якості та надійності, оскільки цей бренд вже завоював довіру багатьох користувачів і вважається одним з найбільш перевірених на ринку. Кліматична техніка UFO відома по всьому світу, і насамперед своєю популярністю компанія зобов'язана саме інфрачервоним обігрівачам.

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид

Інфрачервоний

Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

28 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Випромінювання: Інфрачервоне

Тип нагрівального елемента: Фламентин

Термостат

Регулятор потужності

Термозахист (від перегріву)

Вологозахист

Габарити і колір

Колір
Вага

4,2 кг

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

19 х 86 х 9 см

Комплектація

Телескопічна ніжка

Інструкція з експлуатації

Обігрівач

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера