odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Конвектор DeLonghi HSX 3320 FTS

Код:697477
Є в наявності
Конвектор DeLonghi HSX 3320 FTS фото
Конвектор DeLonghi HSX 3320 FTS фото
Конвектор DeLonghi HSX 3320 FTS фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-15%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 33 ₴
3 999
3 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Елегантний дизайн 

Конвекційний обігрівач DeLonghi HSX 3320 FTS створений для тих, хто цінує в техніці не тільки її технічні характеристики, але і незвичайний зовнішній вигляд. Цей обігрівач створений в простому, але в той же час, вишуканому дизайні Slim Style. Він досить компактний, його білосніжний корпус має ширину 9 см, тому для вас не складе труднощів знайти для нього підходяще місце в кімнаті. А якщо ви не плануєте постійно переміщати його з кімнати в кімнату, ви можете прикріпити його на стіну. У комплекті для цих цілей передбачені спеціальні кріплення. Купити HSX 3320FTS – значить забезпечити комфорт для своєї сім'ї в холодну пору року.

 

Вибір потужності 

Дана модель відповідає всім необхідним стандартам і має сертифікат від VDE Testing and Certification Institute. Обігрівач здатний швидко і ефективно нагрівати до комфортної температури приміщення до 60 куб. м. Кімнатний термостат дозволить вибрати і підтримувати автоматично потрібну температуру. Передбачено 3 рівні потужності: максимальна 2000 Вт, мінімальна 800 Вт і середня 1200 Вт. Є таймер на 24 години, що робить експлуатацію приладу дуже зручною. На бічній стінці обігрівача розташований вентилятор, який відповідає за швидкий і рівномірний розподіл нагрітого повітря по всій кімнаті, навіть безпосередньо над підлогою.

 

Легке управління

Прилад простий у використанні, управління не викличе у вас ніяких труднощів. На бічній панелі цієї моделі розташовуються перемикачі, за допомогою яких ви зможете встановити потужність, температуру і час. Також ви знайдете там невелику ручку, яка знадобиться при переміщенні приладу. Обігрівач оснащений функцією захисту від замерзання і від перегріву, має подвійну ізоляцію. Якщо ви випадково перекинете його, спрацює TOS –  захисна система автоматичного вимкнення в разі перекидання або падіння. Ціна DeLonghi HSX3320 FTS цілком прийнятна і доступна.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Вид
Наявність дисплея

Ні

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Потужність
Площа обігріву

20 м²

Джерело живлення
Додаткова інформація

Таймер на 24 год

Регульований термостат

Функція захисту від замерзання

Мінімальна потужність нагріву: 800 Вт

Максимальна потужність нагріву: 2000 Вт

Система вентиляції для кращого розподілу тепла

Підходить для приміщень об'ємом: до 60 м3

Середня потужність нагріву: 1200 Вт

Габарити і колір

Колір

Габарити та колір

Габарити (ВхШхГ)

46 x 68.3 x 9 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера