odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Молоток для мяса KELA Noha, 25 см (11218)

Код:732581
Немає в наявності
Молоток для мяса KELA Noha, 25 см (11218) фото
cashback iconКешбек 10 ₴
1 059

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

KELA Noha

Молоток для м'яса KELA Noha - ідеальний компаньйон для тих, хто прагне приготувати ідеальний відбійний і віденський шницель. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, цей молоток не тільки має елегантний дизайн, а й стійкий до корозії, забезпечуючи довгий строк служби. Його робоча поверхня розміром 3,5 х 3,5 см дозволяє легко досягати бажаної товщини м'яса, будь то тонкі скибочки або більше щільні шматки.

Довговічність

Що робить молоток для м'яса Kela Noha по-справжньому унікальним? По-перше, його вага ідеально збалансована, забезпечуючи комфортне використання без зайвого напруження м'язів. По-друге, металеве виконання гарантує довговічність, а зубці молотка зберігають. гостроту під час роботи з обробною дошкою. По-третє, ергономічна форма молотка забезпечує зручність у руці, роблячи кожен удар точним і оптимальним.

KELA Noha

Надійність

Вибираючи молоток для м'яса KELA Noha, ви отримуєте не тільки інструмент найвищої якості, але й надійного помічника на кухні, здатного перетворити приготування м'яса на справжнє задоволення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою

Молоток для відбивання м'яса

Вид

Один предмет

Фізичні характеристики

Колір

Сріблястий

Матеріал

Нержавіюча сталь

Габарити

25 х 6 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера