odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Господарський пилосос Kаrcher WD 4 V-20/5/22

Код:703227
Очікується
Господарський пилосос Kаrcher WD 4 V-20/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 4 V-20/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 4 V-20/5/22 фото
Господарський пилосос Kаrcher WD 4 V-20/5/22 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 61 ₴
6 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ГОСПОДАРСЬКИЙ ПИЛОСОС WD 4 V-20/5/22

Дуже висока сила всмоктування у поєднанні з енергоефективністю: господарський пилосос Kärcher WD 4 V-20/5/22 з 20-літровим пластиковим сміттєзбірником, 5-метровим кабелем та шлангом довжиною 2,2 м.

 

Цей енергоефективний господарський пилосос має надвисоку силу всмоктування при невисокій споживаній потужності (лише 1000 Вт). Завдяки оптимальному поєднуваному з ним всмоктувальному шлангу та насадці для підлоги він гарантує високу якість прибирання при зборі сміття будь-яких видів та розмірів. При цьому чергування операцій вологого та сухого прибирання не потребує заміни фільтра. Апарат WD 4 V-20/5/22 оснащений 20-літровим удароміцним сміттєзбірником, 5-метровим кабелем, всмоктувальним шлангом довжиною 2,2 м, пласким складчастим фільтром та фільтр-мішком з нетканого матеріалу. Запатентоване рішення дозволяє легко та швидко виймати фільтр, не вступаючи у контакт із брудом. Завдяки знімній конструкції руків’я насадки можуть приєднуватися безпосередньо до шланга, компактно закріпленому на корпусі апарата для зберігання. На верхній панелі пилососа можна також укласти різні дрібні предмети. Для швидкого та зручного закріплення подовжувальних трубок та насадки для підлоги передбачені тримачі, сформовані у відбійнику пилососа. Іншими перевагами є замки Pull & Push, що дозволяють легко від'єднувати та приєднувати сміттєзбірник, та ергономічна ручка для перенесення.

 
 

Унікальна запатентована технологія знімного фільтра

Швидке та просте зняття касетника з фільтром – жодного дотику до бруду та пилу. Можливість сухого та вологого прибирання без заміни фільтра.

Зберігання всмоктувального шланга на корпусі пристрою

Практичне та надійне зберігання всмоктувального шланга у верхній частині корпусу апарата. Простота фіксації, зручність як для правшів, так і для лівшів.

Зручне та практичне зберігання кабелю та аксесуарів

Зручне та компактне зберігання приладдя та їх постійне знаходження під рукою. Безпечне зберігання з'єднувального кабелю на вбудованому гаку.

 

Особливості:

  • Фільтр-мішок із нетканого матеріалу. 3-шаровий нетканий матеріал винятково міцний на розрив. Для тривалої роботи зі стабільною силою всмоктування та ефективною фільтрацією пилу.
  • Зручне положення при зберіганні. Зручне та швидке паркування на час коротких перерв.
  • Панель для укладання дрібних предметів. Для надійного укладання інструментів та дрібних предметів (цвяхів, шурупів тощо).
  • Можливість закріплення руків’я на корпусі пилососа. На час перерв у роботі ручка швидко закріплюється у верхній частині пилососа.
  • Знімна ручка. Можливість приєднання насадок прямо до шланга. Простота збирання навіть у важкодоступних місцях.
  • Оптимальне поєднання апарата зі шлангом та насадкою для підлоги. Для ідеального очищення сухого чи вологого, великого чи дрібного сміття.
  • Максимальна зручність та універсальність у використанні. Система блокування "Pull&Push". Для простого, швидкого та надійного відкривання та закривання контейнера.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пилососа

Промисловий

Вид прибирання
Випускний фільтр
Додаткова інформація

Всмоктуючий шланг, 2,2 м, із вигнутою рукояткою, Пластик; Знімна ручка; Всмоктувальні трубки, 2 шт., 0.5 м, 35 ​​мм, Пластик; Фільтр-мішок із нетканого матеріалу, 1 шт.; Плоский складчастий фільтр у знімній касеті; Поворотний вимикач (ввімк./вимк.); Закріплення рукоятки у верхній частині апарату; Додаткові тримачі для приладдя у верхній частині апарату; Простір для зберігання дрібних деталей; Складна ручка для перенесення; Гак для кабелю; Зберігання з економією місця; Ударостійкий відбійник по периметру; Поворотні ролики, 4 шт; Регулювання потужності

Потужність і рівень шуму

Споживана потужність

Пилозбірник

Тип пилозбірника
Об'єм пилозбірника

Вологе прибирання

Об'єм резервуара для чистої води

Ні

Об'єм резервуара для брудної води

Ні

Використання миючого засобу

Ні

Об'єм резервуара для миючого засобу

Ні

Насадки

Турбощітка в комплекті

Ні

Кількість насадок у комплекті
Насадки в комплекті

Насадка для вологого та сухого прибирання, із вставками; Щілинна насадка

Зручність експлуатації

Трубка
Регулювання потужності

Так

Довжина шнура

5 м

Парковка

Вертикальна

Відсік для аксесуарів

На корпусі

Додаткові можливості

Ручка для перенесення

Габарити і комплектація

Основний колір

Жовтий

Вага

6,814 кг

Габарити

384 x 365 x 526 мм