odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сковорода для млинців Tefal Dog 25 см (B5961003)

Код:709632
Немає в наявності
Сковорода для млинців Tefal Dog 25 см (B5961003) фото
Сковорода для млинців Tefal Dog 25 см (B5961003) фото
Сковорода для млинців Tefal Dog 25 см (B5961003) фото
Сковорода для млинців Tefal Dog 25 см (B5961003) фото
cashback iconКешбек 3 ₴
329

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальні млинці – легко!

Ніщо так не говорить про домашнє приготування, як пишні золотаво-коричневі панкейки, сповнені аромату. Будь то класичне тісто для млинців, на основі рослинного молока або без глютену, сковорода для млинців Tefal обіцяє щоразу виграшні млинці. Секрет криється у високоякісному антипригарному титановому покритті, яке забезпечує чудові результати при кожному використанні – для легкого перевертання та подачі. Ваші млинці більше ніколи не прилипнуть до сковороди!

У поєднанні з формою, спеціально розробленою для млинців та інноваційною технологією Thermo-Signal™, яка сигналізує про точний момент початку приготування, ця практична сковорода для млинців сумісна з усіма плитами, крім індукційних. З Tefal сніданок, пізній сніданок і навіть вечеря будуть смачніше, ніж будь-коли!

Особливості:

  • Антипригарне покриття: Створене для максимальної зручності та надійної роботи, високоякісне антипригарне покриття спрощує приготування їжі та щоденне очищення.
  • Безпечне антипригарне покриття: У рамках прихильності до здорової кулінарії з безкомпромісними стандартами безпеки всі антипригарні покриття не містять PFOA, свинцю та кадмію. Більш суворі заходи контролю, ніж ті, які вимагаються чинними правилами контакту з харчовими продуктами кожної нової лінійки. Без свинцю та кадмію означає відсутність навмисного додавання свинцю та кадмію в покриття. Немає міграції вище за поріг виявлення.
  • Технологія Thermo-Signal™: Удосконалена технологія Thermo-Signal™ стає повністю червоною, коли сковорода досягає ідеальної температури для початку приготування, щоразу забезпечуючи смачні страви з ідеальним кольором, текстурою та смаком.
  • Унікальний та міцний декор: Яскраві кольори та гарний декор на довгі роки.
  • Ідеальна форма: Ідеально підходить для приготування пишних, ідеальних млинців з легкістю.
  • Зроблено у Франції: Повністю розроблено та вироблено у Франції відповідно до найвищих стандартів якості, що гарантує виняткову майстерність та професіоналізм.
  • Tefal – виробник посуду №1 у світі: Tefal докладає всіх зусиль для забезпечення ідеальних результатів приготування – а це ще одна причина вибрати Tefal!

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Серія

Dog

Матеріал корпусу
Внутрішнє покриття
Антипригарне покриття
Діаметр
Кришка

Ні

Сумісність із джерелами тепла
Призначення
Форма
Додатково

Індикатор оптимальної температури приготування "Thermo-Spot"

Додаткові характеристики

Можливість миття в посудомийній машині

Так

Особливості
Тип кріплення ручок
Матеріал ручки
Кількість предметів
Колір внутрішнього покриття
Колір корпусу

Фізичні характеристики

Вага в упаковці

470 г

Габарити в упаковці (ВХШХГ)

430 х 260 х 20 мм

Комплектація
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера