odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сушильна машина Miele TEF 765 WP

Код:717516
Немає в наявності
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
Сушильна машина Miele TEF 765 WP фото
-3%
Вигода 1 891 ₴
cashback iconКешбек 569 ₴
56 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сушильна машина Miele TEF 765 WP

Зробіть повсякденний догляд за речами неймовірно простим та зручним за допомогою стильної та функціональної сушильної машини Miele TEF 765 WP від відомого німецького бренду. Вона пропонує 10 програм сушіння, які оптимізовані для різних типів тканин і завдань, а також здатна вмістити за один раз до 8 кг білизни. Просте та зручне інтелектуальне керування за допомогою дисплея DirectSensor або програми Miele прямо зі смартфона дадуть вам повний контроль над процесом. А фірмові технології, включаючи HygieneDry, DryFresh, PerfectDry та інші, допоможуть зробити турботу про речі набагато більш ефективною. І все це за оптимальної витрати енергії завдяки інверторному мотору та енергоефективності класу A+++.

Особливості:

  • Завантаження 8 кг
  • 10 програм сушіння
  • Дисплей DirectSensor White
  • Функція DryCare 40
  • Проста дезінфекція з функцією HygieneDry
  • Функція обробки парою DryFresh
  • Опція Wash2Dry
  • Світлодіодне підсвічування барабана
  • Система PerfectDry
  • Ароматизатор FragranceDos
  • Мотор ProfiEco
  • Технологія EcoDry
  • Клас енергоефективності A+++
  • Віддалене керування з WiFiConn@ct
  • Відстрочка старту до 24 годин
  • Індикація залишкового часу
  • Можливість встановлення в колону з пральною машиною
  • Блокування ПІН-кодом

Унікальна стільникова структура барабана для дбайливого догляду за білизною

Завдяки унікальній стільниковій структурі барабана створюються оптимальні умови для сушіння речей. Кожен шестикутник на його поверхні утворює повітряну подушку, що пом'якшує механічну дію на білизну. Таким чином, при обертанні барабана білизна підкидається вище і довше знаходиться під впливом теплих струменів повітря, що забезпечує більш рівномірне сушіння. В результаті, це сприяє дбайливому догляду за речами та зменшує зминання, що, у свою чергу, полегшує подальше прасування.

EcoSpeed: економія часу та захист навколишнього середовища

Сушильна машина Miele – це техніка преміального класу, яка допомагає не тільки заощаджувати ваш час, а й мінімізує витрати. Так, технологія EcoSpeed дозволяє висушити білизну дуже швидко, з турботою про довкілля та з максимальним класом енергоефективності A+++. Навіть при повному завантаженні EcoSpeed може скоротити час сушіння на понад 20 хвилин*. Результат – чудове поєднання економії електроенергії та часу.

*У порівнянні з сушильними машинами Miele без функції EcoSpeed при однаковій кількості завантаження та класі енергоефективності. Протестовано для програми «Бавовна» при повному завантаженні.

HygieneDry: ефективний захист від бактерій

Легко дезінфікуйте постільну білизну або дитячий одяг за допомогою спеціальної функції HygieneDry у сушильній машині. Завдяки тривалій тепловій обробці вона дозволяє усунути до 99,99% бактерій під час сушіння білизни*. Однак, варто звернути увагу, що функція HygieneDry повинна застосовуватися тільки для білизни, стійкої до високих температур під час сушіння.

*Протестовано на наявність бактерій Bacillus subtilis (сінна паличка) та Saccharomyces cerevisiae (пекарські дріжджі) при сушінні з функцією HygieneDry при частковому завантаженні білизни (половина об'єму).

Опція DryCare 40

З функцією DryCare 40 догляд за білизною стане ще простішим. Вона дозволяє відразу після програми прання при 40 °C завантажити одяг в барабан сушильної машини, без попереднього сортування. Це суттєво заощадить ваш час. Крім того, з цією функцією ви зможете сушити білизну, яку рекомендовано прати при 40 °C, але не дозволено сушити у звичайній сушильній машині.*

*Не підходить для виробів з вовни та шовку.

DryFresh. Більше свіжості – менше запахів

Бажаєте швидко та без прання освіжити улюблений предмет одягу? Функція DryFresh® нейтралізує запахи та зберігає свіжість чистої білизни за допомогою пари. Для отримання оптимальних результатів рекомендується покласти до сушильної машини флакон з ароматизатором DryFresh®.

Менше складок на білизні після сушіння

Якщо немає можливості дістати всі речі відразу після завершення програми, функція захисту від зминання допоможе запобігти злежуванню білизни, тим самим, не допускаючи утворення зайвих складок.

Віддалене керування через WiFiConn@ct

Для того, щоб керувати машиною або перевіряти час, що залишився до кінця циклу, зовсім не потрібно вставати і йти до неї. Використовуйте простий та зручний мобільний додаток Miele, щоб повністю контролювати роботу техніки прямо зі свого смартфона. Вам потрібно лише підключити сушильну машину до своєї домашньої мережі за допомогою вбудованого модуля WiFiConn@ct і ви в будь-який момент зможете налаштувати потрібні параметри або перевірити, на якому етапі знаходиться сушарка.

Теплообмінник, що не вимагає обслуговування

У сушильних машинах Miele з тепловою помпою теплообмінник захищений високоефективною системою фільтрації, тому додаткового очищення він не вимагає. Таким чином протягом усього терміну експлуатації сушильної машини забезпечується низьке споживання електроенергії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип сушки
Спосіб завантаження
Спосіб установки
Максимальне завантаження
Конструкція барабана

Сотовий

Об'єм барабана

120 л

Об'єм резервуара конденсату

4,8 л

Експлуатація

Клас енергоспоживання
Клас сушки
Споживана енергія сушки

1,1 кВт/год

Управління
Індикація

Залишкового часу

Очищення фільтрів

Очищення ємності для збирання конденсату

Акустичний сигнал завершення програми

Так

Максимальний рівень шуму
Тип зливу води

Сушка та функціонал

Кількість програм сушіння

10

Технології сушки

EcoSpeed

Perfect Dry

Eco Dry

Основні програми

Wash2Dry

Просочування

Тепле обдування/DryFresh

Вовна, ручне прання

Тонка білизна

Делікатна

Еко Бавовна

Експрес сушка

Бавовна

Сорочки

Постільна білизна

Реверсивне обертання барабана

Так

Сушка паром

Ні

Таймер відстрочки старту

Так

Блокування від дітей

Ні

Швидка сушка

Так

Додаткова інформація

Дисплей DirectSensor White; функція DryCare 40; Проста дезінфекція із функцією HygieneDry; Функція обробки парою DryFresh; Опція Wash2Dry; Світлодіодне підсвічування барабана; Система PerfectDry; Ароматизатор FragranceDos; Мотор ProfiEco; технологія EcoDry; Віддалене керування з WiFiConn@ct; Відстрочка старту до 24 годин; Можливість встановлення в колону з пральною машиною Блокування ПІН-кодом

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Глибина
Ширина
Вага

56 кг

Висота упаковки

94 см

Глибина упаковки

69 см

Ширина упаковки

66 см

Вага в упаковці

60 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження