odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор BRAUN FaceSpa SE851 V

Код:682211
Немає в наявності
Епілятор BRAUN FaceSpa SE851 V фото
Епілятор BRAUN FaceSpa SE851 V фото
Епілятор BRAUN FaceSpa SE851 V фото
Епілятор BRAUN FaceSpa SE851 V фото
-5%
Вигода 134 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
2 565

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комплексний догляд

Епілятор Braun SE 851 Face – компактний і функціональний прилад, який допоможе вам здійснювати комплексний догляд за шкірою обличчя. Завдяки цьому маленькому помічникові ваша шкіра завжди буде сяяти красою і здоров'ям. Прилад поєднує в собі дві важливі функції: ретельне очищення та дбайливу епіляцію. Щоб змінити функцію, досить переставити насадку. Епілятор простий в експлуатації і в догляді. Вирішив купити Braun SE 851 Face, ви зможете професійно доглядати за шкірою в домашніх умовах.

 

Делікатна епіляція

Дана модель допоможе вам швидко вирішити делікатну проблему видалення небажаних волосків на обличчі. Тонка епіляційна насадка оснащена 10 мікропінцетами, які акуратно захоплюють і видаляють волоски, не пропускаючи навіть найкоротші довжиною 0,5 мм. Такий спосіб набагато комфортніший та швидший, ніж видалення волосся пінцетом. Головка епілятора здійснює 200 вищипують рухів за секунду, може обертатися вправо або вліво, щоб прилад зручно було використовувати з обох сторін обличчя.

 

Очищення шкіри

Щоб ваша шкіра була ретельно очищена від залишків косметики та різноманітних забруднень, варто скористатися даною моделлю. Використання епілятора SE 851 для обличчя в 6 разів ефективніше, ніж звичайне умивання. Водонепроникний корпус приладу дозволяє безпечно використовувати його у ванній. Насадка має м'які щетинки, які глибоко очищають пори і роблять вашу шкіру сяючою і доглянутою. Ви можете додатково використовувати для очищення обличчя з щіточкою скраб, пінку або гель.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

1

Кількість пінцетів
Насадки

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Підсвічування

Нема

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал пінцетів/дисків

Метал

Габарити (ВхШхГ)

3 x 3 x 13 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

22.2 x 15.5 x 5.7 см

Вага

280 г

Вага в упаковці

420 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Епілятор BRAUN FaceSpa SE851 V